فویل آلومینیوم نازک (6 میکرون) سبکترین “مانع مطلق” برای بسته بندی محصولات مایع هنگام نصب بر روی کاغذ یا پلاستیک است. در همان ابتدای استفاده تجاری از فویل ، از آلومینیوم اولیه خالص آل 99.5 (1050) ساخته شده بود ، که مستقیماً از الکترولیز آلومینیوم و همچنین از درجه آلومینیوم صنعتی 1200 با محتوای آهن کمی بالاتر تهیه شده است. برای افزایش استحکام فویل در محصولات نهایی ، آلیاژهای فویل سنگین از سری 8xxx معرفی شدند.

“آلیاژهای” آلومینیوم فویل سنتی – درجه های آلومینیوم 1050 و 1200 حاوی آهن و سیلیکون هستند که ناخالصی اصلی آنها در مقدار 0.1 تا 0.4٪ است. این مقادیر آلومینیوم صنعتی در مقایسه با سایر آلیاژهای آلومینیوم از نظر حرارتی تقویت نشده از نظر مقاومت نسبتاً پایینی دارند ، به عنوان مثال آلیاژ شده با منیزیم و منگنز. تنها 0.05٪ آهن می تواند در آلومینیوم در نزدیکی نقطه ذوب و در محلول بسیار کم در دمای اتاق حل شود. تأثیر آهن بر اساس موارد زیر است:

  • تعامل با جابجایی ها ، که باعث افزایش خواص مقاومت می شود.
  • سرکوب رشد دانه و ایجاد مراکز تبلور مجدد.

بر خواص استحکام و کشش آن 50 میکرومتر فویل ، آنیل کردن در خلیج با 350 درجه سانتیگراد)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *