قبل از فویل آلومینیوم

فویل ساخته شده از یک برگ نازک قلع قبل از آلومینیوم آن به صورت تجاری در دسترس بود. فویل قلع از اواخر نوزدهم تا اوایل قرن بیستم به صورت تجاری به بازار عرضه شد. اصطلاح “ورق قلع” در زبان انگلیسی به عنوان اصطلاحی برای ورق آلومینیوم جدید باقی مانده است. فویل قلع نسبت به فویل آلومینیوم قابلیت انعطاف پذیری کمتری دارد و تمایل دارد طعم قلع اندکی به غذای بسته بندی شده در آن ببخشد. فویل قلع توسط آلومینیوم و سایر مواد برای بسته بندی مواد غذایی جایگزین شده است

اولین فویل آلومینیومی

فویل آلومینیوم برای اولین بار با فویل قلع در سال 1910 جایگزین شد ، زمانی که اولین کارخانه نورد فویل آلومینیوم ، توسط دکتر لاوبر ، جهت بسته بندی شکلات  درسوئیس افتتاح شد

فویل آلومینیوم از شمش آلومینیوم حاصل از ذوب آلومینیوم بدست می آید. به صورتی که با انجام مراحل مختلف  نورد ورق  آلومینیوم حاصل، و سپس با توالی پروسه نورد و عملیات حرارتی ضخامت کاهش و به محصول فویل آلومینیوم منتهی میشود.

برای حفظ ضخامت ثابت در تولید فویل آلومینیوم ، تابش بتا از طریق فویل به یک سنسور در طرف دیگر منتقل می شود. اگر شدت آن خیلی زیاد شود ، غلتک ها تنظیم می شوند و ضخامت را افزایش می دهند. اگر شدت آن خیلی کم شده و فویل خیلی ضخیم شده باشد ، غلطک ها فشار بیشتری وارد می کنند و باعث نازک شدن فویل می شوند

برای ضخامت های زیر 0.025 میلی متر ، دو لایه معمولاً برای نورد نهایی بر روی هم قرار می گیرند و پس از نورد از هم جدا می شوند که فویل با یک طرف روشن و یک طرف مات تولید می کند. دو طرف در تماس با یکدیگر مات هستند و دو طرف خارجی براق می شوند. این کار برای کاهش پارگی ، افزایش میزان تولید و کنترل ضخامت انجام می شود

در مراحل نورد به مقداری روغن کاری نیاز است. در غیر این صورت ، سطح فویل دچار لطمه میشود. این روان کننده ها قبل از عبور از رول های نورد، روی سطح فویل پاشیده می شوند ،

فویل آلومینیوم در طی فرآیند نورد سرد سخت شده و برای اکثر اهداف عملیات حرارتی می شود. رولهای فویل تا رسیدن به درجه نرمی گرم می شوند ، که ممکن است به مدت 10 ساعت تا 340 درجه سانتیگراد  باشد. در طی این حرارت دهی ، روغن های روان کننده سوزانده می شوند و سطح خشک میشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *